Jobba på Fjällkonferens

Fjällkonferens syr ihop konferenser, kickoffer, möten eller event i Sälen, Åre, Vemdalen, Trysil, Hemsedal samt Wagrain och Flachau i Österrike. Viktigt för oss är den personliga servicen som vi ger kunderna från att de hör av sig för en offert till de åker hem från fjällen. När vi vinkar av de nöjda konferensdeltagarna så kommer de gärna tillbaka år efter år. Vi älskar vårt jobb och våra kunder tycker att vi gör det riktigt bra. Idag är vi 6st anställda och vårt huvudkontor finns i Sälen.

Arbetsbeskrivning:

Nu är vi på jakt efter en talang som älskar att hjälpa andra människor och brinner för fjällen och alla dess möjligheter. Arbetsuppgifterna som konferensvärd innebär att ta hand om våra gäster på plats och ser till att de får bästa möjliga service.
Personlig incheckning, fylla kylen med önskade varor, hämta skipass, fylla ved i stugan, kolla att wifi fungerar, se till att skidhyran är på plats, kontakt med busschaufför, sanda om det är halt, skotta om det är mycket snö, se till att restaurangerna har rätt info, fixa priser till tävlingar och visa vägen till aktiviteterna är bara några av arbetsuppgifterna som värd på Fjällkonferens innebär. Du blir med andra ord en avgörande roll i hur konferensgästerna upplever sin vistelse och ansiktet utåt för Fjällkonferens som företag.

Vi söker dig med ett leende på läpparna, är stresståligt, älskar att ha många bollar i luften, är flexibel och kommer att bemöta Fjällkonferens kunder på bästa sätt.

Anställningsform:

Säsongsanställning med start i december till mitten av april. Varierad arbetstid, även kvällstid och helger. Körkort är ett krav. Lön enligt överenskommelse.

Kontakt:

Är du rätt person eller känner du någon som skulle passa för detta jobb? Kontakta oss på info@fjallkonferens.se och berätta mer.

Vi ser fram emot att höra från dig!

VI KAN GARANTERA  EN LYCKAD KONFERENS

Hej!

Jag heter Caroline och jag hjälper dig gärna att pussla ihop din konferens

RING 0280-207 00
ELLER